Home De naam Symfonie Onze specialisten Contact
Zoekt u een specialist?

De Symfoniegroep bestaat uit een aantal vakspecialisten die op het gebied van afval, reiniging, milieu en veiligheid een bijdrage leveren aan zowel bedrijven en (semi)overheden. De vragen die bij onze groep worden neergelegd lopen uiteen van een invulling van een (tijdelijke) werkplek op management of interimgebied tot het leveren van specifieke kennis in de vorm van het oplossen van een vraagstuk tot het opleiden van mensen.

 

Door de synergie van onze groep zijn wij gezamenlijk in staat vraagstukken op te pakken die een uiteenlopende expertise vraagt die in de regel niet in een persoon te vinden is. Door de korte lijnen tussen de leden kan er snel geschakeld worden en daadkrachtig worden opgetreden. Ieder lid beschikt hierdoor dan ook over de mogelijkheid een zeer hoge kwaliteit aan diensten te leveren.

 

Heeft u een vraag waarvan u denkt dat de Symfoniegroep daar een invulling aan kan geven? Neem gerust contact op met één van onze leden of vul het contactformulier in waarna we u verder kunnen helpen.

De ledenlijst geeft u een overzicht van onze leden met bijbehorend vakgebied, waar u vervolgens kunt doorklikken naar de website van de desbetreffende persoon.